Gratis tarot online


Köpa tarotkort - tips på de finaste lekarna
     


Det finns många vackra och spännande tarotkortlekar att köpa. Här kommer lite recensioner av några olika lekar som vi har testat.


Rider Waite tarot
Rider Waite-leken (som är den som används på den här sidan) är den genom tiderna mest populära tarotkortleken och räknas nästan som standardleken för tarot. Bilderna är enkla, tydliga och klassiska och lätta att associera till. De har funnits ute sedan början av 1900-talet och har inspirerat de flesta andra tarotkortlekar som finns ute. Ett måste för den som vill börja samla på tarotkort.
rider waite tarot


Sagan om ringen tarot
Varje kort i den här leken är knutet till en händelse i Sagan om ringen. Förutom kortets namn finns även en lite längre beskrivning på varje kort. Om man är ett Sagan om ringen-fan är detta ett bra sätt att lära sig de olika tolkningarna på eftersom man då kan associera dem med händelserna i böckerna.
sagan om ringen tarot


Vampyr-tarot
Mycket vackra och annorlunda tarotkort målade av en fransk konstnärinna. Den här tarotkortleken är för den som gillar mörker och vampyrer. Associationerna kan få lite annorlunda riktning eftersom t.ex. solen inte precis är vampyrernas bästa vän.
vampire vampyr tarot


Cosmic tarot
Cosmic tarot är speciellt utformade för nybörjare inom tarot. Motiven är snygga och moderna och innehåller inget konstigt symbolspråk utan håller sig nära de traditionella associationerna.
cosmic tarot


Dragon tarot
Otroligt fina tarotkort med drakmotiv. I stället för människor på bilderna av kungar, drottningar och knektar får vi här se drakar iförda kronor och mantlar. Mycket omsorg har lagts ner på varje kort och de är som tavlor man vill hänga på väggen.
dragon tarot


Vårt råd är att börja med en ganska neutral tarotkortlek för att senare köpa kort som är på ett tema. Man kan aldrig ha för många tarotkortlekar!


Förutom om du klickar på länkarna ovan som leder till respektive lek: Här kan du köpa tarotkort.