Gratis tarot online


Spå dig online

     


Här hos oss kan du spå dig online i tarot (se nedan). Vi erbjuder en väldigt grundläggande spådom som kallas Livets Träd och omfattar de flesta viktiga områden i livet. Den handlar främst om nuet och vad du bör göra för närvarande för att allting ska hända till din fördel. Genom att spå dig med detta upplägg når du förhoppningsvis klarhet och insikt. Kanske visste du redan om mycket av det du får reda på? Men ibland är det ändå svårt att verkligen peka ut det allra väsentligaste. Man kan bli förblindad av alla distraktioner som ständigt pågår omkring oss. Det är lite grann det tarot är till för, att få oss att stanna upp och se det som är verkligt viktigt så att vi kan fokusera på exakt det som tar oss framåt.

I och med att denna spådom är online ligger korten redan uppe här för just dig när du kommer in på sidan. Du behöver alltså inte göra någonting utan kan direkt börja avläsa din spådom. Det som är så bra med att spå sig med just precis det här upplägget är att man får reda på saker om både sin andliga sida och den världsliga delen av livet. Du blir upplyst angående såväl relationer som karriären och hemmet. Kort sagt allt man kan önska att få reda på mer om.

1. Den andliga delen av ditt liv just nu:
3. Svårigheter du handskas med nu:
2. Plikter och skyldigheter du har:
5. Detta motarbetar dig:
4. Detta kommer att vara till hjälp för dig:
6. Satsningar och prestationer, sådant du fixar just nu:
8. Din karriär för närvarande:
7. Dina förhållanden till andra människor:
9. Det ditt omedvetna bygger på:
10. Hemmet och familjen i detta nu:


På denna sida finns fler upplägg för att spå dig online. Både vad gäller kärlek, framtiden och annat. Vi erbjuder även de vanligaste uppläggen för tarot så att du kan lägga egna tarotkort.


Tillbaka till Gratis Tarot