Gratis tarot online


Spådom i tarot - varsågod!

     


Ibland vill man ha en snabb spådom i tarot som ger en allt på ett bräde utan att vara för komplicerad eller ta för lång tid. Nedan ligger en sådan redan upplagd för just dig. Nästa gång du eller någon annan går in på sidan kommer ni att se en helt ny spådom. Men det är inte rekommenderat att göra detta alltför ofta då de olika budskapen skulle kunna förvirra.

Vart är jag på väg? är en populär och ack så viktig fråga när man talar om spådomar. Man vill veta hur man ska bära sig åt för att på bästa sätt ta vara på livet och vad man bör undvika.
1. Kraften i det förflutna:
7. Vad alltsammans kommer att leda till:
2. Kraften i nuet:
6. Hinder som du bör komma över eller undvika:
3. Kraften i framtiden:
5. Fler tips på vad du kan göra för att din framtid ska bli så gynnsam som möjligt:
4. Tips på vad du kan göra för att förbättra din situation:


När man får en spådom i tarot ställer man sig såklart frågan om ens öde redan är beseglat och varför man då ska kämpa. Så enkelt är det inte. Tarotkorten ger dig ett redskap, en vägledning om hur du kan komma på rätt spår i ditt tänkande för att på så sätt uppnå din fulla potential. Du har alltid makt att själv förbättra din situation och komma någon vart i ditt liv. Ibland vet vi innerst inne vad som bör göras men för att locka fram det behöver vi lite hjälp på traven och det är där tarot kommer in.

Ibland stämmer det dock att våra liv är på väg åt ett visst håll och att vi då kommer att vara väldigt styrda av yttre faktorer som vi inte kan påverka. En spådom kan då fungera som en varning så att du kan göra dig beredd på de svårigheter som kommer. Använd din intuition för att tolka korten i tarot och försök utläsa vad som startade hela processen och när den kommer att vara över. Oftast brukar problemen blåsa förbi och göra dig fri igen. Med hjälp av tarotkort kan du ibland se när detta kommer att ske och om det är en sådan situation där du känner dig tämligen maktlös kan du åtminstone få tröst av att se att det inte är bestående.


Tillbaka till Gratis Tarot